Verzorgende C/Verzorgende IG in de wijk (18-24 uur)

Wat ga je doen?

Bij de wijkverpleging in Baarn houd je je in deze functie bezig met het coördineren van het zorgproces, je geeft uitvoering aan de zorg op basis van het zorgleefplan en je bewaakt deze voor een kleine groep cliënten in de wijk. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de planning en evaluatie van de zorg. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het op peil houden van het kwaliteitsniveau van zorgverlening.

Het werken in de wijkverpleging is erg afwisselend en uitdagend; elke cliënt heeft zijn eigen zorgvraag waaruit uiteenlopende handelingen voortvloeien. Naast reguliere zorg kan het zijn dat er ziekenhuis verplaatste zorg geleverd moet worden. Doordat geen enkele zorgvraag hetzelfde is, blijf je jezelf ontwikkelen. In de wijkverpleging heb je eigen inbreng op veel vlakken. Nachtdiensten hoef je in de wijkverpleging niet te draaien, eventuele zorg in de nacht  worden door ons bereikbaarheidsteam opgepakt. 

Waar ga je dit doen?

De collega’s van de wijkverpleging Baarn kunnen jouw hulp goed gebruiken! Het gaat om een parttime functie van 20 uur per week.

Wat vragen we?

Je hebt een diploma Verzorgende C of Verzorgende IG niveau 3;

Je bent communicatief vaardig;

Je hebt affiniteit met de doelgroep;

Je kunt methodisch werken;

Je bent beschikbaar voor zowel ochtend-, middag-, avond- en weekenddiensten.

Waar kun je op rekenen?   

Een arbeidsovereenkomst op basis van een vast dienstverband;

Salaris conform cao VVT-FWG 30 tot maximaal €2.468,58,-. Hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering van 7.4%.

REAGEER

 

Regio

Baarn en omgeving - Gooi

Sollicitatie formulier

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: txt rtf html pdf doc docx odt.

Wil je gebruiken van deze NurseStation Deal?

Registreer je dan nu!