Co-Creatie

De basis van NurseStation werd gelegd door 200 verpleegkundigen die mee hebben gedacht over hoe het platform eruit zou moeten zien. Zij gaven input over het soort producten en onderwerpen die ze er wilden vinden. Maar ze beslisten ook mee over de naam en het logo van NurseStation.

Het principe ‘voor & door’ blijven we heel letterlijk nemen. NurseStation is er voor jou: met informatie, artikelen, forum, chat en binnenkort verzekeringen waar je echt iets aan hebt. Maar NurseStation maken we ook samen. Jij kunt meedenken en meebeslissen over hoe het platform zich ontwikkelt. En als verpleegkundige kun je er ook je eigen verhaal kwijt. Heb je bijvoorbeeld de blogs van andere verpleegkundigen al gelezen? Mooie en ontroerende verhalen uit de dagelijkse praktijk.

Hoe meer verpleegkundigen, hoe leuker het wordt en hoe meer we tot stand kunnen brengen. Dat gaat ook op voor de ontwikkeling van de producten die je hier vindt en gaat vinden. Om aan te sluiten bij jouw voorkeuren en wensen, kun je jouw inbreng geven op wat je belangrijk vindt. Dat doen we onder meer via het forum, vragenlijsten of een chatsessie. Zo kunnen we aansluiten bij wat jij echt nodig hebt. En inspelen op vragen die je hebt.