Summer Party
13 augustus Door Petra 0 reacties 

Wat een hitte, wat een weer, wat een práchtig weer hebben we nog steeds. Geweldig als je vakantie hebt, maar behoorlijk zwaar voor degene die nog werken… En dan vooral voor de bewoners! Voor hen is het soms best afzien met deze temperaturen. 

 

Het hitteprotocol is al een hele tijd in werking en zoals overal probeer je de zon en warmte buiten te houden. Dus zonneluifels dicht, airco aan en veel drinken. We doen er alles aan om het onze bewoners, ondanks de extreme hitte, zo goed mogelijk te laten hebben. 

Feestje

Op mijn afdeling wilden we wel eens wat creatiefs en gezelligs bedenken voor de bewoners. En dan het liefst eens wat anders dan een ijsje of een koel drankje. Zo ontstond het idee voor de Summer Party. Twee collega’s gingen op pad om spullen zoals zwembadjes, zomerse cocktailgazen, leuke hoedjes en slingers te verzamelen. Die avond was de allereerste Summer Party op onze afdeling een feit. En een groot succes was het!

Genieten

Zie je het voor je? Het is avond en alle bewoners poedelen, steunkousen uit, lekker in een heerlijk verkoelend voetenbadje. Zomerse drankjes erbij, zonnebril op en lekker spetteren maar. Het ijsje en de hapjes maakten het feest compleet. Wat hebben ze genoten! De foto’s zijn geweldig en spreken voor zich. Dit zijn bewoners die genieten!

Eend met een bril

Op de afdeling hebben we een mooie zomerse plek gemaakt die symbool staat voor de Summer Party; de opblaasbare eend met bril lacht je tegemoet. Beetje zand erbij om lekker in de sfeer te blijven. En natuurlijk hebben we het feestje nog een paar keer opnieuw gevierd, zelfs de krant wilde graag zien hoe we dit aangepakt hadden. Zo stond er dus ineens een fotograaf in de tuin. Die foto is een mooi aandenken aan deze warme zomer van 2018.

Trots

Het bericht in de krant is echt de kers op de taart. Maar bovenal ben ik trots op het werk dat we leveren in deze temperaturen!