7x gratis e-learning
26 oktober 4 reacties 

Zin om je kennis bij te spijkeren, maar heb je niet veel budget? E-learning modules zijn een goede manier om tegen weinig kosten je kennis op te frissen of nieuwe vaardigheden te leren. Er staan ook een aantal gratis e-learning modules online. We hebben er zeven op een rij gezet.

 1. Probleemgedrag ouderenzorg 1
  In de Free Learning Module ‘Probleemgedrag 1’ leer je aan de hand van vragen, afbeeldingen en films meer over probleemgedrag in de ouderenzorg, hoe je dat kunt voorkomen of hoe je daarmee kunt omgaan. Accreditatiepunten: 1 (voor het accredtiatiepunt betaal je 4 euro)
  Naar de e-learning module
   
 2. Zelfredzaamheid e-coach
  Module voor het bevorderen van zelfredzaamheid van cliënten.
  Naar de e-coach zelfredzaamheid.
  Tip: Bekijk ook het overzicht van filmpjes over het gebruik van techniek en hulpmiddelen voor het vergroten van zelfredzaamheid.
   
 3. Speciaal voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen
  Poh-educa biedt online cursussen speciaal voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen, inclusief accreditatie. Na registratie kun je gratis deelnemen.
  Naar de online cursussen van Poh-educa
   
 4. Handhygiëne
  Hoe staat het met jouw kennis over handhygiëne? Bij 'E-learning Made Easy' kun je na registratie een gratis module volgen over handhygiëne. Geen accreditatiepunten.
  Naar de gratis e-learning handhygiëne
   
 5. Incontinentie-dermatitis
  In de Free Learning Module ‘Incontinentie-dermatitis’ leer je over het ontstaan van huidproblemen bij incontinente cliënten en hoe je die kunt voorkomen. Accreditatiepunten: 1 (voor het accredtiatiepunt betaal je 4 euro)
  Naar de e-learning module
   
 6. Leren van filmpjes
  In de online videotheek van Zorg voor Beter vind je meer dan 200 video's op het gebied van zorg en welzijn. Over dementie, gespreksvaradigehden, mondzorg en tal van andere onderwerpen.
  Naar de online videotheek
   
 7. Free learning
  De e-learning modules ‘Probleemgedrag 1’ en ‘Incontinentie-dermatitis’ uit dit overzicht zijn te vinden op de website Free learning, een initiatief van LOCOmotion en Vilans. Je vindt hier nog meer gratis e-learning modules. Bijvoorbeeld over verzorgend wassen, agressie of omgaan met extreem obese cliënten.
  Naar Free-learning.nl

Heb jij ook een tip voor een gratis e-learning module? Laat het weten door een reactie te plaatsen.