Geef jezelf extra power, word member bij NurseStation!
16 februari 4 reacties 

NurseStation is dé community voor verpleegkundigen en verzorgenden waar je helemaal kunt opladen. Met nieuws, blogs, een forum en tips voor je werk.

Natuurlijk kun je gewoon eens rondkijken op de site, maar als je nu member wordt, heb je direct toegang tot alle extra's. Member zijn is gratis en zonder verplichtingen.

Word member

Vijf redenen om member te worden:

 1. Deel ervaringen op het forum of de chat
  Iets leuks of juist iets minder leuks meegemaakt? Deel je ervaringen en inzichten op het forum of in de chat.
 2. Extra tips en advies van collega’s en experts
  Ruim 13.000 verpleegkundigen en verzorgenden weten meer dan één. Help elkaar verder of stel jouw vraag aan een collega via het NurseStation netwerk.
 3. De leukste blogs, columns en interviews
  Lees tussendoor een van de inspirerende blogs, columns of interviews en je kunt er voorlopig weer tegenaan.
 4. Exclusieve toegang tot producten en diensten
  NurseStation biedt verschillende producten en diensten aan, exclusief voor jou. Van speciale verzekeringen tot loopbaanadvies en een gratis juridische helpdesk.
 5. Leuke acties en aanbiedingen
  We doen graag wat extra's en hebben regelmatig leuke (win)acties voor members.

Word member


Tip 1: vul je volledige adres in om het welkomstpakketje te ontvangen.
Tip 2: zorg dat je je account activeert door de bevestigingslink in je mail aan te klikken. Alleen als je je account hebt geactiveerd, ontvang je het welkomstpakketje. Geen mail ontvangen? Mogelijk is de mail in je spam folder terechtgekomen.
 

Voorwaarden

Aanmelden bij NurseStation is gratis voor verpleegkundigen en verzorgenden (in opleiding). Wij controleren steekproefsgewijs of je tot deze doelgroep behoort en we behouden ons het recht voor om nadere informatie bij je op te vragen om dit te controleren. Bij vermoeden van fraude wordt je account geblokkeerd. Meer weten? Lees onze privacyverklaring en algemene voorwaarden.