NurseStation is op zoek naar bloggers
5 januari 4 reacties 

We zijn op zoek naar gastbloggers en vaste bloggers. Ook voor fotobloggers of vloggers komt er plaats op NurseStation, dé online plek voor en door verpleegkundigen, verzorgenden en studenten rondom je werk en je ontwikkeling.

De zorg is superveel in het nieuws, op televisie, social media, de krant en meer, maar dan zie je maar een heel klein stukje. Wil jij meer mensen laten weten hoe jouw leven in de zorg eruit ziet? Word blogger of vlogger bij NurseStation! Jouw verhaal, positief of negatief, klein of groot onder de aandacht bij heel veel verpleegkundigen, verzorgenden en andere mensen die om de zorg geven. 

Je krijgt de kans om eens een andere kant te laten zien, vragen en tips te delen en een echt kijkje te geven in wat het werken en leven in de zorg betekent. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen, werk-privé balans, werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap op je werk, goed eten, fit blijven, actualiteiten, moeilijke situaties en bijzondere momenten.

Moeilijk? Welnee! Wij helpen je graag als je nog twijfelt over jouw blog of vlog. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent over je vak en je kennis plus ervaringen wilt delen!

Je gaat deel uit maken van het NurseStation bloggerteam en je ontvangt een kleine vergoeding per bijdrage.
Meedoen? Stuur een blog, fotoblog of vlog naar info@nursestation.nl
Vermeld hierbij ook je naam, leeftijd, een korte omschrijving van jezelf (werk of studeer je, wat vind je leuk etc.) en contactgegevens.