Veranderingen bij NurseStation
22 februari 0 reacties 

Na bijna 5 jaar gaat NurseStation een nieuwe fase in. Naast de berichten die je van ons gewend bent, komt er meer ruimte voor jouw loopbaan. Het ontwikkelen van jouw talent in jouw huidige baan of misschien in een andere functie, bij een andere werkgever of misschien als zelfstandige. Meer aandacht om werken leuk, leerzaam en gezond te houden. Uiteraard doen we dit samen met jullie, NurseStation blijft voor en door verpleegkundigen en verzorgenden. 

Wat gaat er veranderen? 
Per februari 2018 start VvAA, de organisatie die NurseStation mogelijk heeft gemaakt, een samenwerking met een nieuwe partner: Nol van Vliet. Hij heeft expertise en ervaring op het gebied van HR-dienstverlening in de zorgsector en zal de dagelijkse leiding van het platform voor zijn rekening nemen. Het platform gaat verder onder de naam NurseStation Community BV. 

De gebruikersovereenkomst met de leden van NurseStation wordt door middel van de contractsovername aan NurseStation Community BV overgedragen. 

Vanaf 1 februari 2018 is NurseStation te vinden in het Utrecht Graduate Center, dicht bij de kennisinstellingen van Universiteit en Hogeschool Utrecht en is bereikbaar onder info@nursestation.nl.