Winactie: Wat is jouw voornemen voor 2018?
11 december 9 reacties 

UPDATE: de winnaars zijn bekend.  Jop16 en Diane hebben allebei een winterpakketje gewonnen. Wij hopen van harte dat jullie wensen/ voornemens uitkomen!
 

Het einde van het jaar nadert. Dat is vaak een moment om de balans op te maken en plannen te maken voor het nieuwe jaar.

Met sommige dingen willen we echt afrekenen in 2018 en andere punten willen we juist meer ontwikkelen voor onszelf. Hoe zie jij 2018 voor je? Heb jij al plannen en ideeën hoe je het nieuwe jaar in wilt gaan? 

Deel jouw goede voornemens, hoop of wensen voor het nieuwe jaar onder dit bericht. Het mag alles zijn, klein of groot, werk of privé. Door je wensen en voornemens uit te spreken, inspireer je elkaar en heb je bovendien een grotere kans dat je je plannen waarmaakt. 

Onder alle inzenders verloten we twee leuke winterpakketjes! Met het boek van Jos de Blok ('Het alternatief voor de zorg'), een powerbank-oplader en een paar touchscreen-handschoenen.  

Op deze actie zijn de Algemene actievoorwaarden van NurseStation van toepassing. Meedoen kan t/m woensdag 3 januari 2018