Zomerspecial: doe mee met ons gratis online programma en ontdek wat jouw talent is!
1 mei 0 reacties 

De hele maand mei daagt NurseStation jou uit om samen met coaches Marja en Annemarie uit te vinden wat precies jouw talent is. De komende vier weken bieden we – helemaal gratis! – op NurseStation.nl het programma ‘Jouw talenten in kaart’ aan. Je gaat aan de slag (wees gerust, het kost niet veel tijd) met verschillende online oefeningen en blogs. Ben je er klaar voor? Check in mei regelmatig de website, doe mee en ontdek jouw persoonlijke super power! 

 

Maak van mei jouw maand! Samen met coaches Marja Pronk en Annemarie Groenendaal ontdek je in dit gratis online programma waar jouw talent verstopt zit. We bieden de komende weken verschillende oefeningen om jouw talent(en) te ontdekken. Dus laten we nu maar meteen beginnen… 

Vraag: Waarop ben je het meest trots als het om je werk gaat?

We beginnen rustig met een doordenker: 

Waarop ben jij het meest trots als het gaat om zaken die je in werk hebt gerealiseerd? En wat deed je precies om dat te bereiken? 

Het antwoord hierop is het vertrekpunt voor de volgende oefeningen. Neem trouwens gerust de tijd om dat antwoord te verzinnen. Want dit overdenkende, kom je waarschijnlijk dichtbij jouw kerntalent(en)! 

De volgende stap is…

Ben je toe aan de eerste oefening? Lees dan meteen Marja's blog om te ontdekken wat jouw talenten zijn.