Over NurseStation

Inspiratie en ontspanning

NurseStation is hét online platform voor verpleegkundigen en verzorgenden. De website is een plek voor inspiratie en ontspanning. Met blogs, cartoons en korte berichtjes over het werken als verpleegkundige of verzorgende.

Online ontmoetingsplek

Het platform is opgezet als een online community, waar je collega's tegenkomt uit heel Nederland en makkelijk met elkaar ervaringen en ideeën uitwisselt. Bijvoorbeeld in het forum of via de chat. 

Webshop

Op NurseStation vind je producten en diensten die aansluiten bij de wensen van verpleegkundigen en verzorgenden. Zoals verzekeringen waar verpleegkundigen en hun partner of gezin echt iets aan hebben. Daarom kunnen zij zelf meedenken over die producten.

Meedoen

De meeste onderdelen van de website van NurseStation zijn voor iedereen toegankelijk. Om mee te doen, te praten en te reageren in het besloten gedeelte van het platform, heb je een account nodig bij NurseStation. Een account aanmaken is gratis voor (leerling-)verpleegkundigen en verzorgenden.  

Ontstaan

NurseStation is ontstaan met de hulp van zo’n 200 verpleegkundigen die in een testomgeving mee hebben gedacht over wat NurseStation moest worden. Op 27 september 2013 is NurseStation feestelijk geopend. Inmiddels hebben al enkele duizenden verpleegkundigen en verzorgenden zich aangemeld. 

Contact met NurseStation

Meer weten? Neem contact op met NurseStation