Verstandelijk beperkt én dement: herkennen en erkennen

Hoe herken je de signalen? En wat zijn passende interventies voor cliënten met een verstandelijke beperking die dementie krijgen? Tijdens het congres op 15 september 2017 krijg je antwoord op vele vragen.

Daar wil ik meer over weten

Suïcide(preventie): de rol van verpleegkundigen en verzorgenden

Juist jíj kunt een belangrijke bijdrage leveren aan preventie van suïcide. Maar misschien weet je niet goed hoe. Tijdens dit congres krijg je praktische informatie en handreikingen.

Meer weten?

Zorg voor meer plezier in je werkdruk!

Meld je aan, laat je verrassen, inspireren en motiveren en grijp deze kans om te leren hoe jij je werk beter de baas kunt zijn. Zorg voor meer plezier in je werkdruk!

Daar wil ik bij zijn

3e Nationale Congres voor Hospicezorg

Tijdens het 3e Nationale Congres voor Hospicezorg op vrijdag 6 oktober 2017 komen belangrijke aspecten aan bod waar je mee te maken krijgt in de zorg voor terminale patiënten.

Daar wil ik meer over weten

De wondere wereld van dementie

Tijdens dit congres op 11 oktober 2017 krijg je informatie, tips, handreikingen en leer je hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van leven en het geluk van mensen met dementie.

Meer weten?

Training De Keerzijde

Tijdens de trainingen van De Keerzijde® ervaar je wat het is om een dag cliënt of patiënt te zijn. Dat levert verrassende ontdekkingen op.

10% korting

Ervaringstraject De Keerzijde

Bij de trajecten van De Keerzijde® zijn de rollen een dagje omgedraaid en word jij verzorgd en verpleegd. Wat betekent het om de regie over je leven in handen van een zorgverlener te leggen?

10% korting

E-learning handhygiëne (gratis)

Wil jij jouw kennis over handhygiëne opfrissen en oefenen? Na deze gratis e-learning van E-learning Made Easy kun je handhygiëne toepassen op de juiste manier.

Doen!