NursesDNA

NursesDNA, dé webshop voor verpleegkundigen, pakt uit! En wel met 5 verpleegkunde-agenda's, 5 paar hartslag sokken en 5 siliconen horloges. Iedere winnaar wordt bovendien extra gefêteerd met een cadeaubon ter waarde van 5 euro! Dat wil je winnen!

Ja, dit wil ik winnen!

Vitamin Store

Als hardwerkende verpleegkundige/partner/moeder/vriendin/vrijwilliger moet je gedurende de dag flink wat energiebronnen aanspreken. Daarom geeft de Vitamin Store een energiek pakket à 70 euro weg. In het pakket zit: Super multi: 60 tabletten Visolie: 60 softgels Super D3: 100 softgels vitamine C: 60 tabletten

Ja, dit wil ik winnen!

NurseGadget

NurseGadget.nl, de webshop waar je alle gadgets vindt die je als verpleegkundige nodig hebt, geeft 5 leuke pakketjes weg. Een (1) heuptas met horloge, (2) penhouder, reanimatiesleutelhanger en jojo, (3) rekenmachine, meetlint en zaklamp, (4) verbandschaar en kocher en (5) een zusterpen met LED-pen.

Ja, dit wil ik winnen!

Boek Met hoofd en Hart

'Met hoofd en hart' van Christine Watson is meer dan een boek... Het is een ode aan verpleegkundigen, patiënten en hun naasten. Na meer dan twintig jaar achter de schermen op alle denkbare afdelingen in verschillende ziekenhuizen te hebben gewerkt, opent voormalig verpleegkundige Christie Watson de deuren voor ons allemaal.

Ja, dit wil ik winnen!

Duurzaam Inzetbaarheid Centrum

Dat is gezond! Het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum geeft boeken en congreskaarten weg! 5 handboeken 'Werken in de onregelmatige dienst', 5 receptenboeken 'Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?' en 5 toegangskaarten voor het congres op donderdag 31 mei 'Waar het om draait bij onregelmatige diensten'. www.onregelmatigediensten.nl

Ja, dit wil ik winnen!